Alt i hestevognskørsel & kaperkørsel
Vi tilbyder hestevognskørsel til det hele

Vi tilbyder kørsel med hestevogn til alle former for lejligheder, eksempelvis bryllupskørsel, skovturskørsel, konfirmationskørsel mm. Vi har et stort udvalg af forskellige hestevogne og kapervogne, som passer til forskellige lejligheder. I vores store portefølje af vogne, har vi en hestevogn, som er over 120 år gammel, og matcher de hestevogne, som de kongelige kører i, denne hestevogn er særdeles velegnet til bryllupskørsel. Vi har mange års erfaring med hestevognskørsel & kaperkørsel, og ydermere passer, opdrager og plejer vi selv vores heste på vores gård Enrum, så vi har et meget tæt forhold til hestene, som vi bruger til din hestevognstur. Vi kan altid garantere, at du får en erfaren kusk og søde velopdragende heste. 

Bryllupskørsel med 4-spand fra Hornbæk Kirke
Faste lave priser – fordi hestevognskørsel er vores passion

Vi sørger altid for at holde priserne rimelige for alle, fordi vi mener, at alle skal have en mulighed for at få en tur i en hestevogn. Heste og kaperkørsel har altid været vores passion, derfor nyder vi mindst lige så meget hestevognsturen, som du vil gøre. Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os, hvis du gerne vil bestille en tur os hos. Vi aftaler en pris efter dine ønsker vedrørende turen.

Telefon 24 29 30 75 – Jørgen  

Telefon 20 86 01 75 Karen

Email: enrum@outlook.dk

Bryllupskørsel med 2-spand fra Hellebæk kirke
Kaperkørsel & hestevognsture i Dyrehaven

Vi kører hyppigt hestevognskørsel og kaperkørsel i Dyrehaven i Klampenborg ved Bakken. Du har mulighed for at bestille en hyggelig og romantisk tur i Dyrehaven, som du sent vil glemme. Vi har mange års erfaring med kaperkørsel & hestevognskørsel i Dyrehaven, så vi vil kunne tilbyde dig den allerbedste hestevognstur.

Priser på hestevognskørsel i Dyrehaven

Kaperpladsen i Klampenborg – Bakken 30 kr. pr. pers. / min. 100 kr.

Kaperpladsen i Klampenborg – Ulvedalene 350 kr.  

1 times hestevognstur i Dyrehaven – 600 kr. 

reservation pr. vogn - 50 kr.

Kaperkørsel i Dyrehaven
Hestevognskørsel til bryllup

Vi vil rigtig gerne gøre jeres bryllupsdag helt speciel, derfor tilbyder vi hestevognskørsel til bryllupper og sørger vi for, at jeres bryllupsdag bliver ekstra romantisk og idyllisk. Vi har igennem tiden deltaget ved mange bryllupper med vores ydelser, og det er noget ganske særligt, at være med til et så enestående øjeblik i folks liv. Vil du gerne bestille en bryllupskørsel i hestevogn, så kontakt os i dag, og så arrangerer vi det hele sammen med dig. Vi ser frem til at høre fra dig. 

Bestil hestevognskørsel til konfirmation, skovtur mm.

Du har mulighed for at bestille en hestevognstur til skovture, konfirmationer, studenterkørsel mm. Har du et specielt ønske om en hestevognskørsel, så er du altid velkommen til at kontakte os, så vil vi gøre vores for at imødekomme dit ønske. 

Skovtur med 3 studentervogne i Klosterris Hegn
Arranger din egen hestevognskørsel

Vil du gerne arrangere din egen hestevognstur, så kontakt os på mail eller telefon, og så finder vi den rette kusk og hestevogn til turen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

De bedste hilsner Karen og Jørgen

Telefon 24 29 30 75 – Jørgen

Telefon 20 86 01 75 Karen

Email: enrum@outlook.dk